Waterfall: CD
  • Waterfall: CD

Waterfall: CD

In cart Not available Out of stock
€12.00

Waterfall és un recull de 13 temes propis que parlen de diferents sensacions: quan el tot s’atura davant d’una imatge que et captiva, quan m’imagino que per un moment puc parlar amb el temps, quan confesso sentiments que he tingut en un moment de la meva vida. Això és Waterfall, una cascada de colors, de sons, d’emocions, de raconets de les meves

Waterfall és un recull de 13 temes propis que parlen de diferents sensacions: quan el tot s’atura davant d’una imatge que et captiva, quan m’imagino que per un moment puc parlar amb el temps, quan confesso sentiments que he tingut en un moment de la meva vida. Això és Waterfall, una cascada de colors, de sons, d’emocions, de raconets de les meves vivències que agafen la forma d’una cançó.

Read more…
Tote bag
  • Tote bag

Tote bag

In cart Not available Out of stock
Not available

Tote bag de cotó, dissenyada per la mateixa Jana Sirés amb una de les frases del disc 'Just us, like the waterfall we are'.

Read more…

Previous events

Quan el tot s’atura davant d’una imatge que et captiva, quan per un moment pots parlar amb el temps, quan confessem els sentiments que hem tingut en un moment de les nostres vides. Això és Waterfall, el primer disc de la Jana Sirés: una cascada de colors, de sons, d’emocions, de raconets i vivències que agafen la forma d'una cançó.  D'estils i influències variades, inclou temes que van des del  pop-folk,  la bossa nova o fins i tot la música electrònica,  conformant un àlbum fresc i eclèctic però molt proper. El seu denominador comú és una veu càlida, que canta a cau d’orella, però que també vol donar peu a un ritme seductor que faci moure inevitablement al públic que l'escolta. 

La Jana Sirés anirà acompanyada d'una banda formada per l'Armando Erenas a les guitarres, Arnau Figueres a la bateria i percussions i Iñaki Marquiegui (productor del disc) al baix i als samplers.